Yıldız Kenter'in son fotoğrafları

91 yaşında hayata veda eden usta sanatçı Yıldız Kenter'in çektirdiği son fotoğraflar ortaya çıktı.

Haberler DHA 18.11.2019 - 10:00 Son Güncelleme : 18.11.2019 - 10:47

Yıldız Kenter'in yaşamının son günlerinde verdiği pozlara ulaşıldı.

91 yaşında hayatını kaybeden Kenter'in fotoğrafın birinde yalnız poz verirken diğer fotoğrafta ise, uzun yıllar yanında çalışan Ali Kır, eşi Yıldız Kır ile bakıcısı Esma Uzun ile poz verdiği görülüyor.

Usta sanatçı için yarın 10.00'da Kenter Tiyatrosu’nda tören düzenlenecek.

Kenter, Levent Afet Yolal Camisi’nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Aşiyan Kabristanı’nda toprağa verilecek.

"CENAZEMİ YAKIN" 

Kenter 2008 yılında verdiği röportajda, cenazesinin yakılmasını istediğini açıklamıştı. Kenter şu ifadeleri kullanmıştı: “Ben yakılmak istediğimi söylüyorum. Bunun sebebi var zaten mecbur olacaklar ileride bunu yapmaya. Mezarlıklar adam almıyor artık. Geçen gün benim yengem öldü. Ölüsünü ağabeyimin yanına gömdüler, üstüne gömdüler yani. Fakat yol diye bir şey yok, yollara bile gömmüşler ve üstüne basıyorsun yüreğin titriyor. Ölüye saygı nerede, çöplük gibi, bakımsız Karacaahmet’tin o bölümleri. Şey yaptırdık, adamlara para veriyoruz, temizlesinler bilmem ne diye, yok olmuyor, olmuyor ve oraya gittiğim zaman ben her zaman zor buluyorum yolu. Şey yok, saygılı yerler değil maalesef, yakışmıyor bize"

TÜRK TİYATROSU GÜNEŞİNİ KAYBETTİ

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız