Zeytinli Rock Festivali'ne 5 günde 250 bin kişi

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bu yıl beşincisi düzenlenen ve 250 bin kişinin katıldığı Zeytinli Rock Festivali sona erdi.

Haberler Anadolu Ajansı 03.09.2018 - 15:03

Altınkum sahilinde gerçekleştirilen Zeytinli Rock Festivali'nde, Murder King, Black Tooth, Sails of Serenity, The Madcap, Moğollar ve Pentagram sahne aldı.

Duman, Athena ve Şebnem Ferah'ın aralarında bulunduğu 95 sanatçı ve grup, alanda oluşturulan 3 sahnede 5 gün performans sergiledi.

Festivalin kapanışı, dünyaca ünlü Brezilyalı heavy metal grubu Sepultura'nın verdiği konserle gerçekleştirildi.

Etkinliğin en ilgi çekici anlarından biri Hayko Cepkin'in Altınkum sahiline paraşütle inme oldu. Türk Hava Kurumuna ait uçaktan paraşütle atlamak için 2 ay çalışan Hayko Cepkin, sahnenin arkasına paraşütle inerek izleyicilerden ilgi gördü.

Edremit Belediyesinin katkılarıyla gerçekleşen festivale, 5 günde 250 bin kişinin katıldığı bildirildi.

HAYKO CEPKİN, FESTİVAL ALANINA PARAŞÜTLE İNDİ - İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız