9 gol yiyen kaleciden yeni tweet

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası maçında 9-1 yendiği Balçova Yaşamspor'un kalecisi Engin Kaya, Twitter'dan yaptığı paylaşımla yine gündemde.

Haberler NTV Haber 25.12.2014 - 08:13

Balçova Yaşamspor'un kalecisi Engin Kaya, Galatasaray taraftarları yine kızdıracak gibi.

Kaya, Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden takımının Galatasaray ile oynadığı ve 9-1 kaybettiği Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesi de, açıklamaları ve paylaşımlarıyla gündeme gelmişti.

Kaleci Engin, bu kez, Galatasaray'ın basketbolda Karşıyaka ile oynadığı maçta tribündeydi ve Twitter'dan paylaşılan fotoğrafında '6' işareti yaptı.
Balçova Yaşamspor'un kalecisi Engin Kaya, Twitter'dan bu fotoğrafı paylaştı

Fenerbahçeli olduğu belirtilen Kaya'nın bu hareketiyle, Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 6-0 mağlup ettiği maça gönderme yaptığı düşünülüyor.


Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile oynadıkları maç öncesinde Twitter hesabından sarı kırmızılı takımın üst üste 4 gol yediği maçlara gönderme yapan Kaya, Trabzonspor ile ilgili attığı bir tweet nedeniyle de PFDK'dan 2 maç ceza almıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız