Alex'in heykeline 'şike' ertelemesi

Fenerbahçe Futbol Takımı kaptanı Alex de Souza için sarı-lacivertli taraftarlarca yaptırılan heykelinin açılış töreni ertelendi.

Haberler Anadolu Ajansı 03.12.2011 - 19:06

Kadıköy Yoğurtçu Parkı'ndaki sarı-lacivertlilerin efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis'in heykelinin bulunduğu alana konulan Alex de Souza heykelinin yarın yapılacağı açıklanan açılışının, ileri bir tarihe bırakıldığı bildirildi.

Fenerbahçeliler Derneği Başkanı İlyas Bulçay, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanunu tekrar görüşülmesi için TBMM'ye iade etmesinin ve futbolda şike iddialarına ilişkin hazırlanan iddianamenin, Fenerbahçeli taraftarları gergin hale getirdiğini öne sürerek, ''Başkanımız 132 yılla yargılanırken, bu açılışı yapmak olmazdı. Herkes sinirli, bu durumda açılış provokasyona açık olabilirdi. O yüzden heykelin açılışını erteledik'' dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız