Amerika Rusya'yı devirdi

FED Kupası yarı final mücadelesinde Amerika, Rusya'yı 3-2 yenerek adını finale yazdırdı.

Haberler Ntvspor 26.04.2010 - 12:21

Amerika'nın Alabama kentinde düzenlenen Fed Kupası yarı finalinde Amerika Birleşik Devletleri ile Rusya karşı karşıya geldi. Amerika son çiftler maçını kazanarak durumu 3-2'ye getirdi ve adını finale yazdırdı.

Tekler maçlarında 2 ülke de ikişer maç kazandı. Ve sonuç çiftler maçında kaldı. Amerikalı tenisçiler Liezel Huber ve Mattek-Sands, rakipleri Elena Dementieva ve Alla Kudryavtseva'yı 6-3 ve 6-1'lik setlerle 2-0 yenerek adlarını finale yazdırdılar.

Şimdiye kadar Fed Kupası'nı 17 kez kazanan ancak 200o yılından beri bu kupada şampiyonluğa ulaşamayan Amerika, finalde Çek Cumhuriyetini 5-0'la geçen İtalya ile karşılaşacak. Bu mücadele geçen yılın bir rövanşı olacak.


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız