"Arkadaş gibiyiz"

Fransa'nın ünlü So Foot dergisi son sayısında Atletico Madridli milli oyuncumuz Arda Turan'a tam 6 sayfa ayırdı.

Haberler ntv.com.tr 12.02.2015 - 10:56

Fransız dergisi, yaptığı röportajda Arda'ya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki görüşlerini sordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arkadaşı gibi gördüğünü söyleyen Turan, konuşmasına şöyle devam etti;

ERDOĞAN TIPKI ARKADAŞ GİBİ
"Onu 8 yaşımdan beri tanıyorum. Benim bu ülke için iyi bir örnek olduğumu söylemiş ve beni tebrik etmişti. Futbolu çok seviyor, bazen maçlardan önce soyunma odasına gelip bize başarılar diliyor. Kendisiyle karşılaştığımızda her şeyden konuşuyoruz; tıpkı bir arkadaş gibi.

FUTBOLCU OLMASAYDIM DİPLOMAT OLABİLİRDİM
Eğer bir gün evlenirsem onu düğünüme de çağıracağım. Eğer futbolcu olmasaydım diplomat olabilirdim. Neden başkan olmayayım?"

GEZİ OLAYLARINDA İLK 3 GÜN MEŞRUYDU
Arda Turan, Gezi olaylarıyla ilgili gelen soruya ise çok fazla konuşmak istemediğini dile getirerek, "Çünkü ayrıştırıcı bir durumdu. Diyebileceğim tek şey, bence sadece ilk üç günkü gösteriler meşruydu. Ama sonrası her ne olursa olsun aşırıya kaçtı" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız