Aslan'ın son kalesi de yıkıldı

Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan ve lige haftalar önce havlu atan, liderle arasında 19 puan fark bulunan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'ndan da elendi. Galatasaray'ın Gaziantepspor'la 0-0 berabere kalmasıyla sarı kırmızılıların son kalesi de yıkıldı!

Haberler Ntvspor 02.03.2011 - 21:58

Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan ve haftalar öncesinden lige havlu atan Galatasaray için Ziraat Türkiye Kupası tek hedef haline gelmişti.

İlişkili Haberler


Çeyrek final ilk maçında Antep'te Gaziantepspor'a 3-2 yenilen Galatasaray için bu karşılaşma adeta bir kader maçıydı.

Galatasaray'ın karşısında yine diri bir Gaziantepspor vardı.

Karşılaşmaya Gaziantepspor iyi başladı. Popov ile Galatasaray kalesinde etkili olan Gaziantepspor karşılaşmanın ilk 20 dakikasında oyunda hakimiyet kurdu.

Popov ile girdiği ikili mücadelede sakatlanan Sabri Sarıoğlu 18. dakikada sedyeyle oyundan alınırken yerine Serkan Kurtuluş dahil oldu.

Karşılaşmanın ilk net pozisyonunu Galatasaray buldu. Atılan ara pasta Milan Baros defansın arkasına sarkıp kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top kaleci Karcemarskas'tan döndü. Galasaray böylece bu net pozisyondan yararlanamamış oldu.

Milan Baros 34. dakikada bir önemli pozisyon daha yakaladı ve yine Litvanyalı kaleci engeline takıldı.

İlk yarının son bölümünde Galatasaray Gaziantepspor kalesinde büyük baskı kurarken 40. dakikada Servet'in vuruşunu kaleci Karcemarskas çizgiden müthiş bir refleksle çıkardı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.

İkinci yarıda tur için tüm hatlarıyla Gaziantepspor kalesine yüklenen ve son dakikada bir topu da direkten dönen, Galatasaray aradığı golü bulamayınca karşılaşmadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı ve Türkiye Kupası'na çeyrek finalde veda etti.

İLK YARIDAN DAKİKALAR
7. dakikasada Culio'nun soldan yaptığı ortada ceza sahasında iyi yükselen Kazım'ın kafa vuruşunda top üstten auta gitti.
12. dakikada Murat'ın ceza sahası hemen önünden sert şutunda, meşin yuvarlak kaleci Zapata'nın müdahalesiyle kornere çıktı.
18. dakikada Sosa'nın ceza sahası dışından şert şutunda, top yandan auta gitti.
22. dakikada Galatasaray, önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Neill'in ara pasıyla savunmanın arkasına sarkan Baros'un ceza sahasına girerek, karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruşta top kaleci Karcemarskas'tan döndü. Baros, dönen topu rövaşata ile tamamlamak isterken Karcemarskas bu kez meşin yuvarlağa sahip oldu.
35. dakikada Ayhan'ın pasıyla bir anda gol pozisyonuna giren Baros'un ceza sahasında yaptığı vuruşta meşin yuvarlak, son anda araya giren Dany'e çarparak, kornere gitti.
40. dakikada Culio'nun sağdan kullandığı korner atışında ceza sahasında Servet'in yakın mesafeden vuruşunda, kaleci Karcemarskas son anda meşin yuvarlağı çizgiden çıkardı.

50. dakikada soldan çalımlarla ceza yayı içine giren Popov'un şutunda top üstten farklı şekilde auta gitti.
66. dakikada Culio'nun kulandığı serbest vuruşta, savunmadan dönen top penaltı noktasında bulunan Kazım'a geldi. Bu futbolcunun sert vuruşunda meşin yuvarlak tekrar savunmadan döndü.
72. dakikada Stancu'un sağ çaprazda ceza sahası dışından sert şutunda kaleci Karcemarskas, son anda köşeden topu kornere çeldi.
78. dakikada Wagner'in ceza sahası dışından sert vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.
90 1. dakikada Yekta'nın soldan kullandığı serbest atışta, ceza sahasında geriden gelen Servet'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak üst direğe çarparak, auta gitti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız