B.Banvit gruptan çıkmayı garantiledi

Basketbolda FIBA Erkekler Eurochallenge Kupası’nda Bandırma Banvitspor, Letonya'nın VEF Riga takımını 85-78 yenerek gruptan çıkmayı garantiledi.

Haberler 15.12.2009 - 23:10

RIGA - Basketbolda FIBA Erkekler ''Eurochallenge'' Kupası (F) Grubu'nda yer alan Bandırma Banvitspor, gruptaki 4. maçında, deplasmanda Letonya'nın VEF Riga takımını 85-78 yenerek 3. galibiyetini aldı.

Letonya'nın başkenti Riga'daki karşılaşmanın ilk periyodu, VEF Riga'nın 24-22 üstünlüğüyle sona erdi. 2. periyotta rakibin 18 sayısına 19 sayıyla karşılık veren Bandırma Banvitspor, ilk yarıyı 42-41 geride tamamladı.

3. periyotta rakibine 16-12 üstünlük kuran Bandırma Banvitspor, periyotu 57-54 önde bitirdi. Son çeyrekte de etkili oyununu sürdüren Türk ekibi, maçtan 85-78 galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Bandırma Banvitspor, gruptan çıkmayı garantiledi.

Gruptaki diğer maçta da grup lideri Sırp ekibi BC FMP Belgrad, evinde grup sonuncusu Belçika'nın Generalie Okapi Aalstar takımını 90-77 yenerek, 8 puanla yenilgisiz liderliğini sürdürdü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız