Batdal: Galatasaray’da başarılı olacağım

Galatasaray'ın, Bucaspor'dan transfer ettiği ve 3 yıllık sözleşme imzaladığı Mehmet Batdal, sarı-kırmızılı formayla başarılı olacağına inandığını söyledi.    

Haberler 18.05.2010 - 20:42

İSTANBUL - Galatasaray'ın, Turkcell Süper Lig'in yeni ekiplerinden Bucaspor'dan transfer ettiği ve 3 yıllık sözleşme imzaladığı Mehmet Batdal, sarı-kırmızılı formayla başarılı olacağına inandığını söyledi.

Polat Renaissance Otel'de gerçekleştirilen Futbol Plus Yılın Oscarları ödül törenine katılan Mehmet Battal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, artık büyük bir kulübün parçası olduğunu ifade etti.

''Büyük bir takıma geldim. Umarım bu takıma layık olurum'' diyen Batdal, sözlerini, ''Bunun için elimden geleni yapacağım. Kendimi hazır hissettiğim için buraya geldim. Her şeyin yolunda gideceğine inanıyorum'' diye sürdürdü.

Sarı-kırmızılı taraftarları bir önce golleriyle tanıştırmak için sabırsızlandığını bildiren Mehmet Batdal, ''Taraftarlarımızı en kısa zamanda gollerimle buluşturmaya çalışacağım. Çünkü işim gol atmak. Atacağım gollerle takımımın şampiyonluğuna katkı sağlayabilirsem, ne mutlu bana. Artık büyük bir kulübün parçası oldum. Ona layık olmaya çalışacağım. Galatasaray'da başarılı olacağıma inanıyorum'' diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız