Beşiktaş'ın grubunda puan durumu ve fikstür

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Beşiktaş 9 puanla liderliğe yükseldi.

Haberler ntv.com.tr 26.11.2015 - 21:53

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda 5. maçlar bu akşam oynandı. Beşiktaş kendi sahasında Skenderbeu'yu 2-0 yenerken, grubun diğer maçında L.Moskova kendi sahasında Sporting Lizbon'a 4-2 yenildi.

Beşiktaş bu galibiyetle puanını 9'a çıkartarak grup liderliğine yükseldi. L.Moskova 8 puanla ikinci sırada yer alırken Sporting Lizbon puanını 7'ye çıkardı ve tur şansını son maça taşıdı.

BEŞİKTAŞ'A BERABERLİK YETECEK

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki son maçında 10 Aralık'ta Sporting Lizbon ile deplasmanda karşılacak. Beşiktaş bu karşılaşmayı kazanır ya da berabere kalırsa adını bir üst tura yazdıracak. Beşiktaş, Sporting Lizbon'a yenilirse, Skenderbeu-L.Moskova karşılaşması önem kazanacak. Skenderbeu, L.Moskova'yı yenerse Beşiktaş her sonuçta adını üst tura yazdıracak

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız