Beşiktaş'ın gündemindeki Sirigu için "İtalya yolunda" iddiası

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği ileri sürülen PSG kalecisi Sirigu, Torino yolunda.

Haberler DHA 19.01.2016 - 10:35 Son Güncelleme : 19.01.2016 - 10:37

Adı Beşiktaş ile de anılan Paris Saint Germain'in İtalyan file bekcisi Salvatore Sirigu'nin Serie A'ya döneceği iddia edildi.

İtalyan basınında çıkan haberlere göre, PSG'de Kevin Trapp'in başarılı performansı sonucu sürekli yedek kulübesinde kalan ve oynama şansı bulamayan Sirigu'nin Torino'ya kiralık olarak gideceği yazıldı.

İtalyan golcü Immobile ile kadrosunu güçlendiren Torino, Salvatore Sirigu'ye sezon sonuna kadar kiralayarak iddialı bir kadro ile Avrupa Kupalarına katılma mücadelesi vermek istediği İtalyan basınında yer aldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız