Beşiktaş'ta ilk hedef Mangala!

Beşiktaş stoper transferine yeniden hız verdi. Siyah Beyazlılar’ın ilk hedefi Manchester City'den Eliaquim Mangala...

Haberler Ntvspor 18.07.2017 - 19:58

Sezon öncesi stoper transferini Pepe'yi kadrosuna katarak noktalayan Beşiktaş, Marcelo'nun ayrılmasının ardından yeniden arayışlara başladı.

Teknik heyetin isteği doğrultusunda stoper transferine hız veren yönetimin ilk hedefi ise Eliaquim Mangala. Pepe transferi öncesi de gündeme gelen Fransız oyuncu için o dönem Manchester City ile görüşen Siyah Beyazlılar, anlaşma sağlayamamıştı.

Mangala da, Marcelo transferi öncesi Lyon için sağlık kontrolünden geçmesine rağmen, Fransiz ekibi City ile anlaşamadı.

Geride kalan bu sürecin ardından İngiliz ekibi ile bir kez saha görüşemelere başlayan Beşiktaş, 26 yaşındaki futbolcuyu kiralamayı hedefliyor. İki kulüp arasındaki iletişim yeniden kurulurken, Beşiktaş kısa süre içinde sonuç almaya çalışacak.

Şu sıralarda Manchester City'in Amerika Birleşik Devletleri'nde yaptığı kampta bulunan Mangala, geçen sezon kiralık olarak Valencia forması giymişti.

1.88 boyudaki Fransız stoper, İspanyol ekibi ile çıktığı 33 maçta 2 gol attı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız