Beşiktaş'tan Lucescu'ya tebrik mesajı

Beşiktaş Kulübü, A Milli Takım Teknik Direktörlüğü'ne getirilen Mircea Lucescu için tebrik mesajı yayınladı.

Haberler Ntvspor 02.08.2017 - 23:21

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yayınlanan açıklamada; Mircea Lucescu'nun, Beşiktaş'ı kuruluşunun 100. yılında lig şampiyonluğuna taşıdığı vurgulandı.

Açıklama şöyle:

"Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Mircea Lucescu ile A Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü için anlaşmaya varıldığını bildirdi. Beşiktaşımızı 100. Yılında Şampiyonluğa ulaştıran, kulübümüze önemli hizmetlerde bulunan Mircea Lucescu'nun A M illi Takımımıza büyük katkılarda bulunacağına inancımız tamdır. Eski teknik direktörümüz Mircea Lucescu'yu tebrik eder, Ay-Yıldızlı Takımımızın başında nice başarılara imza atmasını diler, Türk futboluna hayırlı olmasını temenni ederiz."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız