Bir deve yenildik: 0-3

Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonası'nda ikinci maçımızda turnuvanın favorilerinden İtalya karşısında set alamadık. Bugün Almanya ile 18.30'da kritik bir maça çıkacağız. Bu karşılaşma, NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Haberler 26.09.2009 - 17:21

Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonası'nda ikinci maçımızda turnuvanın favorilerinden İtalya'ya 3-0 mağlup olduk.

Aynı dün olduğu gibi maça sanki orada değilmiş gibi başladı Filenin Sultanları. Bizim açılış servisimize hücum ederek başladıkları 0-4'lük giriş, İtalya adına ne kadar heyecan vericiyse bizim için de o kadar korkutucuydu. Servisler ve blok autlarla hareketlendik koç Chiappini'nin aldığı moladan sonra. Teknik molada 8-4 gerideydik. Neslihan'ın devreye girmesiyle farkı kapatmaya başladık. Aynı Fransa maçında olduğu gibi 13-13'te seti dengeye getirdik. Setin ikinci yarısında rakibi yakaladığımız her anda servis hataları yaptık.16-18'de Neslihan servisi dışarı attı. 18-19'da Esra, servisi fileye taktı. 19-20'de belki de setin en kritik servisini Eda dışarı gönderdi. İlk seti 25-20 kaybettik.

İkinci setin girişi de birinci setin benzeriydi. Ha diyene kadar 3-0 geriye düşmüştük bile. İlk teknik molaya 8-3 geride girdik. Bir türlü seri yakalayamayan takımımız 13-7 gerideyken biraz hareketlendik. Neslihan ve Eda'nın etkili hücumlarıyla oyunu 14-10'a getirdik. Ama sonrası yine iyi gitmedi. Rakibin şaşırtıcı hücum stratejilerine yanıt veremeyince 18-11 geriye düştük. O farkın kapanması artık zordu. Seti 25-16 kaybettik.

Üçüncü sette sanki artık Almanya maçını düşünüyorduk. İlk iki sette mücadele eden, her sayı için savaşan Sultanlar, rakibe kolay teslim oldu: 14-25

Bugün Almanya ile 18.30'da kritik bir maça çıkacağız. Bu karşılaşma, NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

TÜRKİYE-İTALYA: 0-3

Hakemler: Piotr Dudek (Polonya), Susana Rodriguez Jantiva (İspanya)

Türkiye: Bahar, Deniz, Naz, Esra, Eda, Neslihan, Nihan (Libero), Gizem, İpek, Neriman, Gözde, Pelin

İtalya: Barazza, Aguero, Lo Bianco, Piccinini, Del Core, Gioli, Cardullo (Libero), Arrighetti

Setler: 20-25, 16-25, 14-25

Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda toplu sonuçlar, puan durumları ve fikstür.


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız