Bremen turu vermedi!

Almanya Kupası Çeyrek Final mücadelesinde Werder Bremen, Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği Bayer Leverkusen’i 3-1 yenerek adını yarı finale yazdırdı.

Haberler 09.02.2016 - 22:33

Karşılaşmaya iyi başlayan Bayer Leverkusen 22. dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Chicharito attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Werder Bremen’de 31. dakikada sahneye çıkan Santiago Garcia skora dengeyi getirdi: 1-1

Bayer Leverkusen’de Wendell Borges 41. Dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Penaltıyla sonuçlanan pozisyonda Pizarro golü yaptı ve Bremen’i maçta ilk kez öne geçirdi: 2-1

İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Bremen soyunma odasına 2-1 önde gitti.

10 kişi rakibi karşında ikinci yarı oyunun kontrolünü elinde tutan Bremen, 82. dakikada Florian Grillitsch ile farkı 2’ye çıkardı: 3-1 Bu gol aynı zamanda maçında skorunu belirledi.

Güçlü rakibini 3-1’le geçen Werder Bremen Almanya Kupası’nda adını yarı finale yazdırdı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız