Buca'da Süper Lig coşkusu

Kayseri Erciyespor'u ligin son maçında 4-0 gibi net bir skorla mağlup ederek Turkcell Süper Lig'e yükselen Buca'da maçın bitiş düdüğünün ardından stattaki taraftarlar sahaya inerek futbolcularla bu sevinci paylaştı.

Haberler 08.05.2010 - 23:10

Bank Asya 1. Lig'de son maçta Kayseri Erciyesspor'u 4-0 yenerek Turkcell Süper Lig'e yükselen Bucasporlu futbolcular, müsabakanın ardından sevincini stadı dolduran taraftarlarla paylaştı.

Hakem Halis Özkahya'nın bitiş düdüğünü çalmasıyla Yeni Buca Stadı'nda karnaval alanını andıran görüntüler oluştu. Futbolcular, önce sahanın ortasında toplandı, sonra sahaya inen çok sayıda taraftarla Süper Lig coşkusu yaşadı.

Havai fişek gösterisi ve müzik yayınıyla sarı lacivertliler, şampiyonluğu kutladı. Son maçta iki gol birden atan takımın Ümit Milli oyuncusu Mehmet Batdal, geçen yıl bu dönemde TFF 2. Lig'deki şampiyonluğu kutladıklarını, şimdi de Süper Lig'e çıkmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Kulüp asbaşkanlarından Adnan Dolma da büyük bir mutluluk yaşadıklarını, Turkcell Süper Lig'de kesinlikle ''asansör takım'' olmayacaklarını belirtti. Buca'nın eski belediye başkanı Cemil Şeboy ise takımın başarısının 20 yıllık çabaların ürünü olduğunu ifade etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız