Carvalhal'den Guti sürprizi

Beşiktaş Teknik Direktörü Carvalhal, Guti, Hilbert, Alves ve Holosko'yu Eskişehirspor maçı kadrosuna almadı.

Haberler Anadolu Ajansı 09.09.2011 - 15:45

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında yarın deplasmanda Eskişehirspor ile yapacağı maç için Eskişehir'e gitti.

Siyah-beyazlı ekip Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Eskişehir'e hareket etti.

Bugünkü son antrenmanın ardından Eskişehirspor için maç kadrosunu belirleyen teknik direktör Carlos Carvalhal, 19 kişiden oluşturduğu kadroya İspanyol futbolcu Guti'yi dahil etmedi.

Beşiktaş'ta Guti'nin yanı sıra, Hilbert, Alves ve Holosko da kadroya alınmazken, sakatlıkları bulunan Atınç, Burak, Ersan, Bebe ve Mehmet Akyüz de maç kadrosunda bulunmadı.

Ekrem Dağ'ın geçen sezonun son haftasından kalan kırmızı kart cezası nedeniyle forma giyemeyeceği siyah-beyazlı ekibin 19 kişilik Eskişehirspor maçı kadrosu şöyle:

Rüştü, İsmail, Fernandes, İbrahim Toraman, Sivok, Quaresma, Veli, Almeida, Mustafa, Aurelio, Necip, Simao, Sidnei, Ernst, Edu, Egemen, Tanju, Umut, Cenk.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda saat 17.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Bünyamin Gezer yönetecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız