Çin Seddi'nde maraton heyecanı yaşandı

Çin Seddi, geleneksel maratona sahne oldu. Bu yıl 1400 kişinin katıldığı maratonu erkeklerde Amerikalı Justin Walker, bayanlarda ise Yeni Zelandalı Joanna Grosse kazandı.

Haberler Ntvspor 16.05.2009 - 17:04

İSTANBUL - Dünyanın en bilinen arkeolojik harikalarından Çin Seddi, kapılarını 10. kez maratonculara açtı.

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte başlayan maratona 30 ayrı ülkeden yaklaşık 1400 kişi katıldı. Amatör atletleri, yaklaşık 42 kilometre uzunluğundaki Çin Seddi'nde zorlu bir yarış bekliyordu.

Muhteşem bir manzaranın içinde efor sarfeden atletler, sadece koşmakla kalmadı. Çin Seddi'ndeki toplam 51643 basamağa da tırmandı.

Erkeklerde mutlu sona, Çin'de ingilizce öğretmenliği yapan Amerikalı Justin Walker, 3 saat 40 dakika 54 saniyelik derecesiyle ulaştı. Bayanlar kategorisinin galibi ise Yeni Zelanda'dan Joanna Grosse oldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız