City Arsenal'i dağıttı: 4-2

Premier Lig'de Arap sermayesiyle şampiyonluk hedefi koyan Manchester City, Arsenal'i 4-2 yenerek namağlup unvanını korudu.

Haberler Ntvspor 12.09.2009 - 20:39

Premier Lig'de Manchester City fırtınası esiyor.

Arap sermayesinin transfer dopingiyle şampiyonluk hedefi koyan City, puan kaybetmeden yoluna devam ediyor. Mavi-beyazlılar, Arsenal'i 4-2 yenerek ciddi bir şampiyonluk adayı olduğunu kanıtladı.

City, ilk yarıyı Arsenal kalecisi Almunia'nın 20. dakikada kendi kalesine attığı golle 1-0 önde tamamladı. 62'de Van Persie eşitliği sağladı. 74'te Bellamy, 80'de Arsenal'den transfer edilen Adebayor ve 84'te Wright-Phillips skoru 4-1 yaptı. 88'de Rosicky skoru belirledi: 4-2.

Tuncay'ın 66. dakikada oyuna girdiği maçta Stoke City, evinde Chelsea'ye 2-1 yenildi. 32'de Faye, Stoke'u 1-0 öne geçirdi. 45+3'te Drogba ve 90+4'te Malouda'nın golleri Chelsea'ye galibiyeti getirdi.

Önümüzdeki Salı, Beşiktaş'la Şampiyonlar Ligi maçına çıkacak Manchester United, Tottenham deplasmanında ilk dakikada Defoe'nun golüyle yenik duruma düşmesine rağmen Giggs, Anderson ve Rooney ile 3-1'lik galibiyete ulaştı. United'dan Scholes kırmızı kart gördü.

Diğer sonuçlar: Portsmouth-Bolton: 2-3, Blackburn-Wolverhampton: 3-1, Wigan-West Ham: 1-0, Liverpool-Burnley: 4-0, Sunderland-Hull City: 4-1.



Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız