Cüneyt Erden Kepez’le anlaştı

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Kepez Belediyespor, dış tarnsferde Galatasaray Cafe Crown'un kaptanı Cüneyt Erden ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberler 17.07.2009 - 12:50

ANTALYA - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Kepez Belediyespor, Galatasaray Cafe Crown'un kaptanı Cüneyt Erden'i de renklerine bağladı.

Kepez Belediyespor Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Ahmet Ünlüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ligde birçok şampiyonluk yaşayan ve oyun kurucu pozisyonunda oynayan Erden'le bir yıllık sözleşme imzaladıklarını bildirdi.

Turizm kenti Antalya'da basketbolun bir marka olması gerektiğini kaydeden Ünlüoğlu, bu inançla, ligde üst sıralara oynayacak, Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen bir kadro kurduklarını belirtti.

Kepez Belediyespor Başantrenörü Halil Üner de yeteneği, tecrübesi ve kişiliği ile Erden'in takıma güç katacağını söyledi.

1977 doğumlu, 1.85 boyundaki Cüneyt Erden, basketbola Tofaş altyapısında başladı. Erden, Tofaş'ta bir Türkiye Kupası, iki lig şampiyonluğu yaşadı. Türk Telekom'da iki yıl forma giyen Cüneyt Erden, daha sonra Karşıyaka'ya transfer oldu. Aynı sezon içinde Darüşşafaka'ya takasla geçen Erden, burada iki yıl oynadıktan sonra Ülkerspor'a transfer edildi. Ülkerspor'da bir lig şampiyonluğu yaşadıktan sonra, takımın kapanmasıyla Efes Pilsen'e geçen Erden, burada da bir sene oynadıktan sonra geçen yıl Galatasaray'a transfer oldu.

Erden, Beko Basketbol Ligi'nde geçen sezon 25 maçta 6.84 sayı, 3.3 asit ve 1.3 top çalma ortalamasıyla oynamıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız