Darüşşafaka Doğuş'tan açıklama

Doğuş Grubu'nun gelecek sezon Fenerbahçe'ye sponsor olacağı Darüşşafaka ile yollarını ayıracağı yönündeki iddialara yalanlama geldi.

Haberler Ntvspor 22.03.2016 - 19:59

Doğuş Grubu'nun gelecek sezon Fenerbahçe'ye sponsor olacağı Darüşşafaka ile yollarını ayıracağı yönündeki iddialara yalanlama geldi. Darüşşafaka Doğuş İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kutluay'ın imzasıyla yayınlanan açıklama şöyle:

"Bugün bazı internet sitelerinde çıkan ve Doğuş Grubu'nun önümüzdeki sezondan itibaren Fenerbahçe basketbol takımının sponsoru olacağı ve Darüşşafaka Doğuş basketbol takımı ile işbirliğini bırakacağı iddialarına dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileriyle dostluk ilişkilerimiz sürmektedir ancak bahsi geçen şekilde bir görüşme ve anlaşma olmamıştır. Darüşşafaka Doğuş olarak gelecek sezona dair hedef ve planlarımızda bir değişiklik yapmayı düşünmüyoruz. Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımla
Darüşşafaka Doğuş İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kutluay"

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız