Frank De Boer'dan Caner Erkin açıklaması

Inter'in Hollandalı çalıştırıcısı Frank De Boer, takımının Chievo'ya kaybettiği maçta forma şansı vermediği Caner Erkin'le ilgili konuştu.

Haberler Anadolu Ajansı 22.08.2016 - 10:28 Son Güncelleme : 22.08.2016 - 10:29

Serie A takımlarından Inter’in teknik direktörü Frank De Boer, milli futbolcu Caner Erkin’in daha çok mücadele etmesi gerektiğini söyledi.

Serie A’da yeni sezonun ilk haftasında Chievo’ya 2-0 yenilen Inter'in Hollandalı teknik direktörü, basında Caner Erkin’in Inter’deki geleceğine dair çıkan haberlere de yanıt verdi.

Chievo karşısındaki yenilgiyi değerlendiren De Boer, "İyi bir başlangıç olmadı. Kötü bir sonuç aldık" dedi.

Frank De Boer, bir soru üzerine, Caner Erkin’in takımdaki yerini kazanması için çalışması gerektiğini ifade ederek, "Bizim, birçok iyi kanat oyuncumuz var. Caner de onlardan biri. Ancak bugün tercihimi diğer oyunculardan yana yaptım. Bu, benim takımın başında geçirdiğim 1-1,5 hafta sonunda yaptığım değerlendirmeyle aldığım bir karardır. Caner daha çok mücadele etmeli" diye konuştu. 

MENAJERİ: 10 GÜN İÇİNDE CANER'İN DURUMU BELLİ OLACAK

NTV Spor'a konuşan Caner'in menajeri Batur Altıparmak, konuyla ilgili değerlendirme sürecinde olduklarını ve önümüzdeki 10 günlük süreçte Caner'in kariyerine yön vereceklerini söyledi.

Caner, Inter'den ayrılması halinde kariyerine yine Avrupa'da devam etmek istiyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız