Demirören'den stat vaadi

Beşiktaş'ta 31 Ocak'ta yapılacak kongre öncesinde Beşiktaş'ın mevcut başkanı Yıldırım Demirören yeniden seçildiği takdirde siyah-beyazlı takımı yeni stadına kavuşturacağını söyledi.

Haberler Ntvspor 11.01.2010 - 10:38

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, 31 Ocak'ta yapılacak kongre öncesinde camiaya stat vaadinde bulundu. Demirören yeniden seçildiği takdirde, takımı stadına kavuşturacağını söyledi.

Mersin Beşiktaşlılar derneği'nin onuruna verdiği akşam yemeğinde konuşan Yıldırım Demirören, doğru yolda ilerlerken yanlışlar da yaptıklarını ifade etti. Buna karşın bu dönemde 5 kupa kazandıklarını kaydeden Demirören bu doğrultuda yeniden aday olmayı uygun bulduğunu anlatttı.

Beşiktaş başkanı, stat projesinin kendisi için büyük önem taşıdığını ve yeniden seçilmesi halinde siyah-beyazlı takımı yeni stadına kavuşturacağını söyledi. Taraftar kalitesini de düzeltmek için de çaba sarfedeceğini belirten demirören, "Çünkü, hiçbir Beşiktaşlı taraftar, başkanına küfür edemez. Bunu hep beraber düzeltmek zorundayız. Sizlerin desteğiyle olur ya da olmaz bu yolda yürüyeceğim" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız