Derbide olağanüstü güvenlik

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bugün yapılacak derbi maç için olağanüstü güvenlik önlemleri alınacak.

Haberler 27.03.2010 - 11:33

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak derbinin öncesi, sırası ve sonrasında sıkı güvenlik önlemleri uygulanacak.

Derbide 2 bin 650'si polis, 1000'i özel güvenlik olmak üzere toplam 3 bin 650 güvenlik görevlisi görev yapacak. Maçta ayrıca 22'si polis, toplam 110 kamerayla tespit yapılacak.

Stat çevresinde saat 14.00'den itibaren emniyet önlemleri alınmaya başlanacak ve stat kapıları saat 15.00'de açılacak.

Derbide konuk Fenerbahçe'yi eski açık tribünde 1162 taraftarı destekleyecek. Fenerbahçeli taraftarlar stada toplu organizasyonla gelemeyecek.

Taraftarlar, Ali Sami Yen Stadı girişinde polis tarafından oluşturulacak 2 aşamalı kontrol noktasından geçtikten sonra tribünlere alınacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız