Dortmund Nuri'yi bırakmıyor

Almanya Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund, Türk futbolcu Nuri Şahin için yapılan iki teklifi de reddetti.

Haberler 18.07.2009 - 15:45

BERLİN - Alman spor dergisi Sportbild, Türk futbolcu Nuri Şahin'in, takımı Borussia Dortmund için iki teklifi reddettiğini yazdı.

Dergide yer alan habere göre, Borussia Dortmund ile sözleşmesini 2013 yılına kadar uzatan 20 yaşındaki futbolcu, takımı için çok daha fazla kazandıracak iki tekliften vazgeçti.

Tekliflerden birinin Hamburger SV takımından geldiği ifade edilirken, bu futbolcuya teklif götüren diğer takımın adı verilmedi.

Genç futbolcu, ''Daha fazla para kazanabilirdim, ancak bundan vazgeçtim. Dortmund'da artık daha fazla sorumluluk üstlenmek istiyorum. Yaşın bu konuda fazla bir önemi yok. Bu yıl 5. profesyonel sezonumu oynayacağım. Bu nedenle kendim için böyle bir şeyi istemem doğal'' diye konuştu.

''ARTIK YETENEK DEĞİL YETİŞKİNİM''
Tatili sırasında 5 gün boyunca Münih kentinde özel bir güç ve kondisyon antrenmanına katıldığı belirtilen Nuri Şahin, ''Ben artık bir yetenek değil, yetişkinim'' dedi.

Borussia Dortmund'un menajerliğini yapan Zorc'un 8 numaralı eski formasını taşımaktan büyük gurur duyduğunu kaydeden Şahin, ''Hedefim en azından Zorc'un yarısı kadar gol atmak'' ifadesini kullandı.

Dortmund'da 1981-1998 yılları arasında forma giyen Zorc 463 karşılaşmada 131 gol atmıştı. Nuri Şahin'in ise ligde henüz 3 golü bulunuyor.

Öte yandan, Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp da ''Nuri ileriye doğru büyük bir adım attı'' şeklinde görüş belirtti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız