Emir Preldziç: Türkler beni zorladı

12 Dev Adam'ın Bosna-Hersek ve Slovenya pasaportlarına da sahip oyuncusu Emir Preldziç, Sloven basınına ilginç açıklamalar yaptı. Preldziç, Türkiye Milli Takımı'nda Türk pasaportunu kaybetmemek için oynadığını söyledi.

Haberler 08.09.2011 - 14:14

Eurosport Türkiye'nin haberine göre Preldziç, Neden genç milli seviyesinde forma giydiği Slovenya'yı değil de Türkiye'yi tercih ettiği sorusuna, "Neden Slovenya için oynamadığımı biliyorsunuz. Türkler beni kendi milli takımlarında oynamaya zorladı. Fenerbahçe'de Türk pasaportuyla oynayabilmem için milli takımda oynamam gerekti. Aslında ben herhangi bir milli takımda oynamak istemiyordum." cevabını verdi.

"Takımın beni bu kadar iyi karşılayacağını tahmin etmiyordum. Burada çok oyuncu tanıyordum, bu uyum sağlamamı kolaylaştırdı. Senelerdir onlarla oynuyor gibiyim." diyen genç oyuncu milli takımın hedefinin bir sır olmadığını, ilk beş ve Olimpiyat vizesi istediklerini, 12 Dev Adam'ın çeyrek finale çıkacağına da inandığını sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız