En hızlı Hamilton

Formula 1 Çin Grand Prix’i öncesinde yapılan antrenman turlarının en hızlı ismi Lewis Hamilton olurken, Torro Rosso pilotu Buemi’nin geçirdiği kaza yürekleri ağızlara getirdi.

Haberler Ntvspor 16.04.2010 - 16:22

Formula  1'de Çin Grand Prix'i öncesi düzenlenen antrenman turlarının en hızlı ismi McLaren pilotu Lewis Hamilton oldu.  Antrenmanlara, Toro Rosso pilotu Sebastian Buemi'nin atlattığı büyük kaza damgasını vurdu.

Şangay'ın ev sahipliği yapacağı Çin Grand Prix'i öncesi,  antrenman turları zevkli bir yarış vaadetti. Antrenman turlarının en hızlı ismi, McLaren pilotu Lewıs Hamilton oldu. Hamilton'un takım arkadaşı; son Dünya Şampiyonu Jenson Button ise en iyi 3. derecenin altına imza attı.

Sezona beklediği gibi başlayamayan Mercedes GP ise giderek hızlandığını gösterdi. Mercedes pilotlarından Nico Rosberg, Hamilton'ın ardından 2. sırayı aldı. Efsanevi Alman pilot Michael Schumacher ise 4. en iyi zamanı yaptı.

Son Malezya Grand Prix'inde duble yapan Red Bull pilotları ise beklenenden yavaştı.  Sebastian Vettel beşinci;  Mark Webber ise 6. oldu.

Antrenman turlarına damgasını vuran olay ise Torro Rosso pilotu Sebastien Buemi'nin geçirdiği kaza oldu.  Buemi'nin iki ön tekerleği birden, start-finiş düzlüğünün sonundaki virajda frenleme sırasında yerinden çıktı. Kazayı yara almadan atlattı; ancak sarsıldığı her halinden belliydi...


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız