Es Es'in gözü Cimbom'da

Eskişehirspor 2. Başkanı Mesut Hoşcan, Galatasaray maçında galip gelerek hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceklerini söyledi.

Haberler 06.03.2010 - 14:39

Hoşcan, yaptığı açıklamada, Turkcell Süper Lig'de telafisi olmayan maçların oynandığını belirterek, Eskişehirspor'un ligde hedeflerinin bulunduğunu, bu hedeflere de emin adımlarla ilerlediğini kaydetti.

Galatasaray'ın, Türk futbol tarihinde önemli bir yeri olduğunu ifade eden Hoşcan, şöyle konuştu:
''Galatasaray'ı ve taraftarlarını Eskişehir'de en iyi şekilde ağırlayacağız. Fair play kuralları içerisinde dostluğun ve iyi oynayanın kazanacağı bir maç olacak. Eskişehirspor camiası, taraftarı, kent halkı Galatasaray galibiyeti için tek yürek oldu. Hedefimiz bu maçta galip gelmek.''

Hoşcan, Galatasaray maçında, teknik heyete ve oyunculara güvenlerinin tam olduğunu ve güçlerinin üzerinde bir performans sergileyeceklerine inandıklarını bildirdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız