Ev sahiplerinin haftası

Euroleague'de 2009 şampiyonu Panathinaikos, çeyrek final görmeden kupaya veda etti. Efes'in grubunda ev sahibi ekiplerin kurduğu üstünlük dikkat çekti.

Haberler Ntvspor 26.02.2010 - 10:31

Temsilcimiz Efes Pilsen’in de yer aldığı F Grubu’nda ev sahiplerinin üstünlüğü devam ediyor. İspanya’da oynanan maçta Real Madrid, Montepaschi Siena’yı 77-69 yenerken; gruptaki sekizinci maçta da deplasman ekiplerinin yüzü gülmedi. Madrid’de 17 sayısının hepsini son 11 dakikada atan Sergio Llull gecenin yıldızı olurken, yeni transfer Ante Tomiç de 12 sayı-9 ribaundla oynadı.

Euroleague’de son şampiyon Panathinaikos, bu sezon çeyrek final göremeden kupaya veda etti. E Grubu mücadelesinde Atina’daki maçta Barcelona’yı ağırlayan yeşil-beyazlılar, sahadan 70-67 mağlup ayrılırken TOP 16’daki dörcüncü maçında da galibiyetle tanışamadı. İspanyol temsilcisinde Juan Carlos Navarro 15 sayıyla oynarken; Erazem Lorbek de 10 sayı-10 ribaund üretti. Panathinaikos’un Karadağlı yıldızı Nikola Pekoviç ise 20 sayıyla maçın en skoreri oldu.

E Grubu’nda ilk iki sırayı hedefleyen takımların mücadelesinde Partizan, Maroussi’yi ağırladı. Sekiz bin taraftarının önünde Yunan ekibini 79-76 yenen Partizan’ın en skorer ismi 20 sayı üreten Bo McCalebb oldu. Maroussi’de ise 19 sayıyla oynayan Michalis Pelekanos’un çabaları galibiyet için yeterli olmadı.

G Grubu’nda Zalgiris Kaunas, gruptaki ilk galibiyetini Unicaja Malaga karşısında alarak çeyrek final şansını son iki haftaya taşıdı. 89-84 kazanan Litvanya temsilcisinin en skorer isimleri 17’şer sayı kaydeden Dainius Salenga ve Martynas Pocius oldular.

H Grubu’nda ise Caja Laboral, yıldız oyuncusu Tiago Splitter’ın yokluğuna rağmen deplasmanda Khimki Moskova’yı 94-83 yendi. Laboral’de Boşnak forvet Mirza Teletoviç 25 sayıyla oynarken, Moskova’da Keith Langford’un 27 sayısı galibiyet için yeterli olmadı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız