Fabregas'tan sitem

Premier Lig takımlarından Arsenal'in İspanyol oyuncusu Fabregas, takım arkadaşlarının konsantrasyon eksikliğinden yakındı.

Haberler 19.02.2010 - 16:28

Arsenal kaptanı Cesc Fabregas, Daily Mail Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "Diğer büyük takımlar bizim kadar hata yapmıyor. Sıkça çok büyük hatalar yapıyoruz ve bunların bedelini pahalıya ödüyoruz" dedi.

İspanyol futbolcu, "İki gün önce Porto maçında da bu oldu. Chelsea ve Manchester United maçlarında da büyük hatalar yapmıştık. Bu sorunları çözmemiz lazım, çünkü çok fazla hata yapmaya başladık" ifadesini kullandı.

İngiltere basını, Arsenal kalecisi Fabianski'yi, Şampiyonlar Ligi 2. Turu'nda Portekiz'de oynanan Porto-Arsenal maçında yediği 2 golde de hatalı olduğu gerekçesiyle eleştirmişti. Karşılaşmayı 2-1 Porto kazanmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız