Favori 2-0 yaptı

Amerikan Buz Hokeyi Ligi’nde (NHL) final heyecanı sürüyor. Final serisinin 2. maçında Philadelphia'yı 2-1 yenen Chicago, 2-0 öne geçmeyi başardı.

Haberler 01.06.2010 - 12:37

NHL final serisinin ilk maçı çekişmeli ve bir o kadar da gollü geçmişti. 6-5 Chicago Blackhawks'un galibiyeti ile sonuçlanan ilk karşılaşmanın ardından serinin 2. maçında savunmalar konuştu.

Karşılaşmanın ilk periyodu golsüz tamamlandı. Ev sahibi Blackhawks, 2. periyotta 28 saniye arayla 2 gol birden buldu. Bu dakikadan sonra oyun Flyers'ın kontrolü altına girdi. Ancak ilk maçta yediği 5 gol için eleştirilen Blackhawks kalecisi Niemi, bu kez rakiplerine gol izni vermedi.

Son periyotta Simon Gagne'nin golüyle durumu 2-1'e getiren Flyers, maçı uzatmaya götürecek golü bulamayınca, Chicago final serisinde 2-0 öne geçti. Play-off’lar boyunca geriden gelerek rakiplerini deviren Flyers'ın, favori Chicago karşısında bir kez daha zoru başarıp başaramayacağı merakla bekleniyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız