Fenerbahçe, 5. hazırlık maçında 3 golle kazandı

Fenerbahçe, yaz dönemindeki 5. hazırlık hazırlık maçında Greuther Fürth'ü 3-2 mağlup etti.

Haberler Ntvspor 31.07.2021 - 21:08

Fenerbahçe maça Altay, Tisserand, Szalai, Novak, Osayi, Zajc, Gustavo, Ferdi, Mesut, Pelkas, Serdar Dursun 11'i ile çıktı.

Vitor Pereira yönetimindeki Fenerbahçe, daha önce oynadığı 4 hazırlık maçında 3 galibiyet ve 1 beraberlik almıştı. Romanya ekibi Csikszereda'yı 2-0'la geçen sarı lacivertliler, Kasımpaşa'yı 4-1, Gençlerbirliği'ni ise 4-0 mağlup etti. Fenerbahçe, Hollanda Birinci Futbol Ligi ekibi PEC Zwolle ile oynadığı karşılaşmadan ise 2-2'lik beraberlikle ayrılmıştı.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında son olarak Hollanda ekibi PEC Zwolle ile karşılaşan ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrılan sarı-lacivertli ekip, Greuther Fürth'ü 3-2 mağlup etti.

Fenerbahçe, Zajc'ın 4. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. 7. dakikada kalecinin hatasını afetmeyen Serdar Dursun, farkı ikiye çıkardı: 2-0. 30. dakikada Mesut asistini gole çeviren Serdar Dursun, skoru 3-0 yaptı. Alman ekibi Fürth, 34. dakika Barry'nin attığı golle farkı ikiye indirdi: 3-1. Greuther Fürth, 76'da Leweling'in attığı golle farkı bire indirdi: 3-2.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız