Fenerbahçe filede son finalist olmak istiyor

Aroma Erkekler Voleybol Ligi'nde Arkasspor ile Fenerbahçe, bugün saat 18.30’da İzmir’de karşı karşıya gelecek.

Haberler 10.04.2009 - 11:14

Aroma Erkekler Voleybol Ligi'nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden sonra play-off finaline yükselecek ikinci takım İzmir'de belli olacak.



Play-off yarı finalinde Arkasspor ile Fenerbahçe arasında İzmir'de oynanan ilk karşılaşmayı Fenerbahçe kazandıktan sonra İstanbul'da oynanan ilk karşılaşma da sarı lacivertli ekibin üstünlüğüyle bitti. Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğüyle çıkılan 3. maçta Arkasspor, rakibini yendi ve seride durum 2-1'e taşındı.



Bu sonucun ardından serinin dördüncü maçı bugün İzmir'de yapılacak. Saat 18.30'da Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşmayı Fenerbahçe'nin kazanması durumunda, sarı lacivertli ekip İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin finaldeki rakibi olacak.

Müsabaka Arkasspor'un üstünlüğüyle biterse finale yükselecek son takımı pazar günü saat 18.30'da yine Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak maç belirleyecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız