Fenerbahçe, PFDK'ya sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe'yi Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.

Haberler Anadolu Ajansı 12.09.2017 - 19:40

TFF'den yapılan açıklamada, Süper Lig'in 4. haftasında Medipol Başakşehir ile oynanan maçta Fenerbahçe'nin, saha olayları nedeniyle PFDK'ya gönderildiği belirtildi.

Fenerbahçe'nin yanı sıra, Kayserispor, Demir Grup Sivasspor karşılaşmasındaki saha olayları ile çirkin ve kötü tezahürat, Atiker Konyaspor, Aytemiz Alanyaspor maçındaki talimatlara aykırı hareket, Gençlerbirliği ise Trabzonspor karşılaşmasında 7 futbolcusunun sarı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareket gerekçeleriyle PFDK'ya sevk edilen diğer kulüpler oldu.

TFF 1. Lig'de de MKE Ankaragücü Antrenörü Osman Zeki Korkmaz, Altınordu futbolcusu Erdoğan Yeşilyurt ve Akın Çorap Giresunspor, çeşitli disiplin ihlallerinden dolayı PFDK'ya gönderildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız