Fenerbahçe'de Özer Hurmacı sevinci

Fenerbahçe'ye transferinin ardından sakatlığı nedeniyle tarak kemiğinden ameliyat edilen Özer Hurmacı takımla çalışmalara başladı.

Haberler 10.08.2009 - 20:52

Fenerbahçe'ye transferinin ardından sakatlığı nedeniyle tarak kemiğinden ameliyat edilen Özer de takımla çalışmalara başladı. Tedavi ve rehabilitasyon sürecini tamamlayan Özer, bugünden itibaren antrenmanın tamamında yer aldı. Özer'in ilk antrenmanındaki performansı ilgiyle izlendi.

Hazırlık maçları dahil 22 temmuz'dan bu yana toplam 8 maç oynayan Fenerbahçe'yi önümüzdeki dönemde de yoğun bir maç trafiği bekliyor. Çarsamba günü Rize'de Rizespor ile özel bir maç yapacak olan Fenerbahçe, pazar günü sahasında Sivasspor, 20 ağustos'ta deplasmanda Sion ve 3 gün sonra da yine deplasmanda Diyarbakırspor ile karşı karşıya gelecek.

Bu yoğun trafikte Semih, Roberto Carlos ve Özer'den sonra Emre Belezoğlu'nun da sakatlanması teknik heyeti zora soktu. Emre'nin büyük ihtimalle Sivasspor maçına yetişmesi beklenirken, Semih'in durumu ise netlik kazanmadı. Roberto Carlos ve Özer'in de Sivasspor karşısında forma giyme ihtimali bulunmuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız