Fenerbahçe'nin cezası kalktı

Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'ye verilen 1 maç seyircisiz oynama cezasını kaldırdı.

Haberler 06.02.2014 - 19:00

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'ye iyi bir haber geldi.

Sarı-lacivertlilerin 1 maç seyircisiz oynama cezasını kaldırdı.

Kuruldan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"PFDK'ca Fenerbahçe'ye, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu ihlalin aynı sezon içerisinde 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı FDT'nin 52/6. maddesi uyarınca 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 150.000 TL para cezası verilmişse de; disiplin ihlalinin, FDT'nin 52/1.maddesinde yapılan mevzuat değişikliğinden sonra gerçekleşmiş 1. ihlal olması nedeniyle, FDT'nin 52/2.maddesi uyarınca netice cezanın 40.000 TL para cezası şeklinde düzeltilerek onanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir."

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe'ye Torku Konyaspor maçındaki kötü tezahürat nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası vermişti.

Karara gerekçe olarak kötü tezahüratın aynı sezon içinde 5. kez gerçekleştirilmiş olması gösterilmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız