Fenerbahçe'ye Lens'ten kötü haber!

Hollanda Milli Takımı'nın Belçika ile oynadığı maçta sakatlanan Lens'ten, Fenerbahçe'ye kötü haber geldi.

Haberler Ntvspor 11.11.2016 - 18:07

Hollanda Milli Takımı'nın Belçika ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan Lens'in arka adalesinde 2. derece yırtık tespit edilmişti. İstanbul'a dönen ve tedavisine başlanan Lens, Galatasaray derbisinde oynayamayacak. Sahalara dönüşü ise en az 2 hafta sürecek.

Fenerbahçe Sağlık Heyeti, Hollandalı futbolcunun ligin 13. haftasındaki Beşiktaş derbisinde forma giymesini hedefliyor. Son haftalardaki formuyla dikkat çeken Lens, Spor Toto Süper Lig'de 6 maçta 1 gol - 4 asistlik performans sergilemişti.

Lens, UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United'a da serbest vuruştan bir gol atmıştı.

Manchester United'a attığı frikik golünün sevincini yaşadığı bir fotoğrafı paylaşan Lens, yaptığı açıklamada, "Maalesef önümüzdeki birkaç hafta oynayamayacağım. Güçlü dönmek için çok çalışacağım. Bütün güzel mesajlarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız