Ferguson yalanladı

Manchester United Menajeri Sir Alex Ferguson, kulübü zengin taraftar grubu ‘Kızıl Şovalyeler’in devralmasını desteklediği yönündeki iddiaları yalanladı.

Haberler Ntvspor 08.03.2010 - 12:11

Alex Ferguson, Manchester United’ın zengin taraftar grubu ‘Kızıl Şovalyeler’in kulübü devralmasını desteklediği yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Daha önce yayınlanan haberde, Kızıl Şovalyeler’in kulübü devralma projesinin hayata geçmesi durumunda Ferguson’un da parasını kulübe yatıracağı belirtilmişti.

Bu konuyla ilgili açıklamada bulunan tecrübeli menajer, bu haberin hiçbir doğruluk payının bulunmadığını ve saçmalık olduğunu söyledi.

United’ın sözcüsü ise, kulübün sahibi Glazers ailesiyle menajer Alex Ferguson’ın birbirlerine olan güveninin tam olduğunu duyurdu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız