Galatasaray'da Marcao'nun cezası belli oldu

Galatasaray Kulübü, Giresunspor maçında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na şiddet uygulayan Marcao'ya 150 bin euro para cezası verdi.

Haberler DHA 02.09.2021 - 22:32

Galatasaray Kulübü, Brezilyalı futbolcu Marcao'ya 150 bin euro para cezası verildiğini açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Marcos de Nascimento Teixeira’ya GZT Giresunspor-Galatasaray A.Ş. maçında yaptığı disiplin cezası gereken hareketleri nedeniyle, Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu'nca alınan kararla 150.000 Euro tutarında para cezası verilmiştir" denildi.

PFDK 8 MAÇLA CEZALANDIRMIŞTI

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray'ın Süper Lig'de GZT Giresunspor ile yaptığı maçta takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na şiddet uygulayan Marcao'ya 8 resmi maçtan men ve 21 bin lira para cezası vermişti.

Sarı-kırmızılı kulüp de Kerem Aktürkoğlu'na yönelik hareketleri nedeniyle Marcao'nun bireysel çalışması yönünde karar almıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız