Galatasaray'dan Ibrahimovic açıklaması

Galatasaray, uzun süredir basında yer alan Zlatan Ibrahimovic'in transfer edileceği yönündeki haberleri yalanladı.

Haberler Anadolu Ajansı 17.08.2015 - 17:25

Galatasaray Kulübü, Paris Saint Germain'in İsveçli futbolcusu Zlatan Ibrahimovic'in transfer gündemlerinde olmadığını bir kez daha yineledi. 

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, bu konudan maksatlı haberler ve yorumların yapıldığı belirtilerek, şöyle denildi: 

"Daha önce pek çok kez gündemimizde olmadığını belirtmemize ve bunu resmi sitemizden de duyurmamıza rağmen, Paris Saint Germain Kulübü'nün futbolcusu Zlatan Ibrahimovic'in transferi konusunda yapılan maksatlı haber ve yorumların hız kesmeden sürdüğünü görüyoruz. Galatasaray taraftarlarının, amacı ve kaynağı belirsiz bu tür spekülatif haberlere itibar göstermemesini rica eder, transfer çalışmalarında resmiyet kazanan bütün gelişmeleri Galatasaray'ın resmi yayın organlarımızdan sizlerle paylaşacağımızı bu vesile ile yeniden ifade etmek isteriz." 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız