Galatasaray'dan Muslera müjdesi

Galatasaray'a Muslera'dan sevindirici haber geldi. Uruguaylı file bekçisi, 26 Mayıs'ta Fenerbahçe ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde forma giyebilecek.

Haberler Ntvspor 12.05.2016 - 21:33

Galatasaray Kulübü, 3 Haziran'da başlayacak Copa America için Uruguay Milli Takımı'na katılması gereken Fernando Muslera için Güney Amerika temsilcisi ile görüşmelerinden olumlu sonuç aldı.

Uruguay Milli Takımı ile yazışmalarını yaklaşık 1 haftadır sürdüren sarı-kırmızılı yönetim, Fernando Muslera için özel izin aldı.

Buna göre, 26 Mayıs'ta Antalya'da Fenerbahçe ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde başarılı file bekçisi kalesini koruyacak. Uruguay, bu yıl Amerika'da düzenlenecek Copa America'da ilk maçını 5 Haziran'da Meksika ile oynayacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız