Getafe Avrupa Ligi'nde

İspanya La Liga’nın son haftasında Atletico Madrid’i deplasmanda 3-0 mağllup eden Getafe, ligi 6. sırada bitererek UEFA Avrupa Ligi’ne katılma hakkı kazandı.

Haberler Ntvspor 15.05.2010 - 23:06

Geçtiğimiz çarşamba günü Fulham’ı mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi’nde mutlu sona ulaşan Atletico Madrid, La Liga’nın son haftasında Getafe’yi ağırladı.

UEFA Avrupa Ligi vizesi almak için mücadele eden Getafe, güçlü rakibini deplasmanda 3-0’lık skorla geçerek Avrupa Ligi biletini cebine koydu.

Atletico Madrid karşısında maça hızlı başlayan Getafe, 15. dakikada Roberto Soldado ile 1-0 öne geçti.

İlk yarıda başka gol sesi çıkmazken, konuk ekip soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarıda da ev sahibi ekipten üstün bir oyun sergileyen Getafe’de Soldado, 53. dakikada bir kez daha Atletico Madrid filelerini havalandırarak skoru 2-0 yaptı.

Maçta son sözü ise konuk ekipten Daniel Parejo 87. dakikada söyledi ve Getafe farkı 3’e çıkarttı: 0-3.

Kalan bölümde iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, Getafe sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla La Liga’da sezonu 58 puanla 6. sırada noktalayan Getafe, UEFA Avrupa Ligi’ne katılma hakkı kazandı. UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Atletico Madrid ise, 47 puanla ligi bitirdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız