Hakan Ünsal: Şansımız yüzde 20’lere düştü

Hakan Ünsal, “Bosna takımı bundan sonraki maçlarda toplam 6 puan alırsa büyük ihtimalle Dünya Şampiyonası’na gider. Bizim Dünya Kupası’na gidebilme şansımız yüzde 20’lere düştü bence.”

Haberler 02.04.2009 - 00:28

"Aslında en kötü berabere bitireceğimiz maçtı. Kötü oynamadık. Ama 60. dakikalar bizim kafa olarak bittiğimz dakikalar olarak gözüküyor. Bizim kalan 4 maçta minimum 1 tane beraberlik şansımız var. Kalan maçların hepsini kazanmak zorundayız. Bu beraberliği de Bosna Hersek deplasmanında almamız lazım.

Bosna takımı da bundan sonraki maçlarda toplam 6 puan alırsa büyük ihtimalle gider. Bizim Dünya Kupası’na gidebilme şansımız yüzde 20’lere düştü bence. Bosna Hersek’i Bosna’da yenebiliriz, ama şimdi 4 puan fark var. Bosna takımı bizden beraberlik aldığı zaman bu işi yüzde 70-80 garantiler.

Bu maçta değişen tek şey ilk maça göre oyunun ilk yarısını önde kapatmamız. İyi başlamadık maça yine, İspanyollar tam kontrolü aldığı anda biz golü bulduk. Ondan sonra bizim ilk maçta daha iyi gözükmemizi sağlayan işleri yapmaya başladık o moralle. Daha sonraki dönemde ise İspanyolların lehine geçen dakikalar oldu. Biz 20 ile 60. dakikalar arasında iyiydik ve golü de bulduk.

Ben, milli takımımızın İspanyollara karşı nasıl oynanacağını gösterdiğini düşünüyorum. Burada Torres’in de tek oynamasının etkisi var; ama orta alanda Aurelio ve Emre’nin zamanlaması ile iyi alan kapatmasıyla İspanyollar bildiğimiz ara paslarını atamadı. İspanyolları oynatmadığımızı düşünüyorum. İspanyollar kötüydü, fakat bunun sebebi bizdik.

İki maçta da defansif anlamda iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Pozisyon üretebilme anlamında da bu maçta artılarımız vardı. Nihat’ın iki maçta da beklediğimiz gibi olmaması, Arda’nın çok çalışması, fakat çok etkili olamaması bizi etkiledi. Biz bu maçı kazansaydık, İspanyol defansının göbeğinden kazanacaktık. Arkaya atılan toplarla biz pozisyonları bulduk, oyuncularımız attığımız golden sonra da bunu denediler"

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız