Hakem kırmızı kartı unuttu

İspanya La Liga’nın zirvesindeki Barcelona, deplasmanda Villarreal’i mağlup ederek şampiyonluk mücadelesi verdiği ezeli rakibi Real Madrid’e liderlik şansı tanımadı. Karşılaşmada iki sarı kart gören Busquets’in oyundan atılmaması kural hatası tartışmalarını beraberinde getirdi.

Haberler Ntvspor 02.05.2010 - 01:35

Hafta içinde Şampiyonlar Ligi’ne yarı finalde veda eden Barcelona, La Liga’da Villarreal’e konuk oldu.

İlk devrede bulduğu 3 golle rahatlayan Barcelona, sahadan da 4-1 galip ayrılarak puanını 90’a çıkarttı. Fakat maça damgasını vuran olay, Katalan ekibinde Busquets’in iki sarı kart görmesine rağmen oyundan atılmaması oldu.

KURAL HATASI TARTIŞMALARI
Karşılaşmanın 63. dakikasında topa elle müdahale ettiği için sarı kart gören Busquets, 82. dakikada Guardiola tarafından oyundan alındı. Ancak kenara gelirken çok yavaş hareket ettiği için hakem tarafından bir sarı kart daha gören Busquets’in takımını sahada 10 kişi bırakması gerekirken, değişiklik için kenarda bekleyen Yaya Toure oyuna dahil oldu.

Inter maçının moral bozukluğunu üzerinden çabuk atan Barcelona, Villarreal maçına çok hızlı girdi. Katalan ekibinin Arjantinli yıldızı Messi’nin 19. dakikada kaydettiği golle takımını 1-0 öne geçirdi. Konuk ekipte 34. dakikada sahne alan Xavi, topu rakip ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı.

Villarreal kalesine etkili gelmeye devam eden Barcelona, Bojan Krkic ile 42. dakikada farkı 3’e çıkarttı.

İlk devreyi 3-0 üstünlükle tamamlayan Barcelona, skorun da verdiği rahatlıkla birlikte ikinci yarıya daha yavaş bir başlangıç yaptı.

Ev sahibi takım, 67. dakikada Llorente ile Barcelona’ya cevap vererek farkı 2’ye indirdi: 1-3.

Kalesinde gol görmesine rağmen rahat bir oyun sergilemeye devam eden Barcelona, 88. dakikada bir kez daha topu ağlarla buluşturan Messi ile maça son noktayı koydu: 1-4.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız