Hido yedek Suns mağlup

NBA'de toplam 271 sayıya sahne olan maçta Denver Nuggets, PhoeniX Suns'ı 138-131 mağlup etti. Hidayet Türkoğlu benchten geldiği maçta 13 sayı kaydetti.

Haberler Ntvspor 29.11.2010 - 11:14

NBA'de Batı Konferansı'nın 2 önemli takımı Denver Nuggets ile Phoenix Suns karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan maçı ev sahibi Denver Nuggets 138-133 kazanmayı başardı.

Suns'ta temsilcimiz Hidayet Türkoğlu benchten geldiği ve 27 dakika görev aldığı maçta 13 sayı 1 ribaund 4 asist ile oynadı. Konuk ekipte 39 sayıyla oynayan ve maçın en skorer oyuncusu olan Jason Richardson'un bu müthiş performansı galibiyet için yeterli olmadı.

Denver Nuggets'ta ise Billups 25 sayı 8 asist 3 ribaund, Josh Smith 30 sayı 8 ribaund 2 asist ile galibiyette başrolü oynayan isimler oldular. Nuggets'ta süper yıldız Carmelo Anthony sakatlanması nedeniyle sadece3 dakika forma giyebildi ve 2 sayı atabildi.

JAZZ CLİPPERS'A ACIMADI
Mehmet Okur'un takımı Utah Jazz deplasmanda Los Angeles Clippers ile karşı karşıya geldi. Özellikle ikinci yarı çok iyi bir oyun sergileyen Jazz maçtan 109-97 galip ayrılmayı başardı.

Utah Jazz'da Deron Williams 26 sayı 9 asist 5 ribaund, Milsap ve Kirilenko 15'şer sayıyla oynadılar. Jazz'da ayrıca yedekten gelen C.J Miles 16 sayı kaydetti.

Los Angeles Clippers'ta ise süper çaylak Griffin 35, Eric Gordon ise 21 sayıyla oynadı.

ROCKETS 1 SAYIYLA
NBA'de Houston Rockets sahasında Oklohama City Thunders'ı konuk etti. Büyük çekişmeye sahne olan maçta ev sahibi Rockets maçtan 99-98 galip ayrılmayı başardı.

Ev sahibi ekipte 23 sayı 4 asistle oynayan Kevin Martin ve 18 sayı 6 ribaund ile oynayan Battier galibiyette başrolü oynayan isimler oldular. Rockets'ta ayrıca Luis Scola 13 sayı 6 ribaund ile mücadele etti.

Thunders'ta Westbrook 23 sayı 10 asist, Kevin Durant ise 18 sayı 3 asistle oynamasına rağmen takımlarını galibiyete taşıyamadılar.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız