Hoeness: Ribery satılık değil

Bayern Münih menajeri Uli Hoeness, Fransız orta saha oyuncusu Ribery'nin satılık olmadığını sözleşmesinin 2011’e kadar devam ettiğini belirtti.

Haberler 14.07.2009 - 15:23

BERLİN - Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih menajeri Uli Hoeness, ''70 milyon avrodan fazla teklif gelse bile (Franck) Ribery'i satmayız'' dedi.

Hoeness, yerel TZ gazetesine yaptığı açıklamada, ayın başında Real Madrid'e gitmek istediğini söyleyen Fransız orta saha oyuncusu Ribery'nin satılık olmadığını bir kez daha yineledi. Ribery'nin, takımda ''kesinlikle'' kalacağını vurgulayan Hoeness, ''70 milyon avrodan fazla teklif gelse bile Ribery'i satmayız'' diye konuştu.

La Liga'da ''Los Galacticos''u (Galaksi'nin Takımı) oluşturma yolunda olan Real Madrid, Brezilyalı Kaka, Portekizli Cristiano Ronaldo ve Fransız forvet Karim Benzema'nın ardından, Ribery'e de kancayı takmış, ancak Bayern Münih yönetiminden, ''Ribery'nin sözleşmesi 2011'e kadar devam ediyor'' yanıtını almıştı.

Bu arada Hoeness, birkaç gündür sakatlığını bahane edip, antrenmanlara çıkmayan Ribery'e ilişkin de bunda kötü niyet aranmaması gerektiğini belirterek, ''Sakatsa, sakattır. Tıpkı diğer sakat oyuncular gibi'' cevabını verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız