'I love you Alex' tezahüratı

Fenerbahçeli taraftarlar, 3-1'lik mağlubiyetle sona eren Karabükspor karşılaşması sırasında eski futbolcuları Alex'e sevgi gösterisinde bulundu. İngilizce olarak 'seni seviyoruz Alex' diye bağıran taraftarlar, Emre Belözoğlu'nu da unutmadı.

Haberler Anadolu Ajansı 22.12.2012 - 23:03

Fenerbahçe, ilk yarının son maçında evinde ağırladığı Karabükspor'a 3-1 mağlup oldu.

Karşılaşmadaki performansa sinirlenen tribünlerdeki çok sayıda sarı-lacivertli taraftar, teknik direktör Aykut Kocaman'ı ve yönetim kurulunu istifaya çağırdı.

Tepkili sesler daha çok Türk Telekom kale arkası üst tribünden yükseldi.

Öfkeli taraftarlar tribünlerde, ''Koskoca Fener'i ne hale getirdiniz'', ''Aykut istifa'', ''Yönetim istifa'', ''I Love You Alex'', şeklinde tempo tuttu.

Taraftarlar, Atletico Madrid'te forma giyen Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Emre Belözoğlu'na da tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulundu.

KUYT'UN GOLÜNÜ YUHALADILAR
Kuyt'ın attığı Fenerbahçe'nin tek golüne de takıma tepkili tribünlerden yuhalama sesleri yükseldi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız