İnatçı Federer

2 numaralı seribaşı Federer, Arjantinli Acacuso karşısında zorlandı. 3 saat 25 dakika süren maçta 3 seti tie-break’le alan İsviçreli raket 3-1’le galibiyete ulaştı.

Haberler Ntvspor 28.05.2009 - 19:28

Rafael Nadal’ı bu kez yenmek isteyen İsviçreli Roger Federer, mücadelesine devam ediyor. Federer, Arjantinli Jose Acacuso önünde zorlansa da 3-1’le 3. tura yükselen taraf oldu.

İlk sette 22-12 winner üstünlüğü yakalayan Federer, 17 basit hata yapınca zorlandı. Tie-break’te 10-8’lik skorla ilk seti lehine çevirebildi İsviçreli raket. İkinci sette de 15 basit hata gelince Acacuso 7-5’le durumu eşitledi.

Yine tie-break’e giden 3. set belki de maçın kaderini belirledi. 7-2’lik sonuç, Federer’i öne geçirdi. 4. sette ise kontrolü tamamen eline alan yıldız raket 6-2 ile 3.tura yükselen taraf oldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız