İzmirlilerde bahar havası

Bank Asya 1. Lig'deki İzmir ekipleri Bucaspor, Altay ve Karşıyaka, 24. haftanın ardından 25. haftayı da 3 puanla kapatırken, deplasmanda Konyaspor'u yenen Karşıyaka, haftanın en karlı ekibi oldu.

Haberler 09.03.2010 - 10:23

Ligde 25. haftanın son maçında deplasmanda ilk 6'daki ekiplerden Konyaspor'u 1-0 yenen Karşıyaka, hem 7. sıradaki Boluspor ile puan farkını 7 puana çıkardı, hem de Konya temsilcisini puan olarak yakaladı. Konyaspor karşısında ikili averajda üstün olan yeşil-kırmızılı takımda takımının tek golünü atan Köksal, Altay derbisinden sonra bu sezon 2. golünü attı.Teknik direktör Ümit Turmuş ile yollarını ayırmasının ardından yoluna Nihat Umut-Hakan Kayalar ikilisiyle devam eden yeşil-kırmızılı takım, bu ikiliyle bu sezon çıktığı 4. maçında 3. galibiyetini elde etti. Gelecek hafta Kartalspor ile mücadele edecek Karşıyaka, kalan 9 haftada ilk 6'daki ekiplerden Kardemir Karabükspor ve Bucaspor ile İzmir'de karşılaşacak.

BUCASPOR'UN ZİRVE İNADI
25. haftada kötü başladığı Orduspor maçında 2-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 3 puanla ayrılmayı başaran Bucaspor, bu sezon evinde oynadığı 12 maçta 10 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. İzmir'de derbi maçları dışındaki müsabakalarını oynadığı Yeni Buca Stadı'nda en son yenilgisini geçen sezon TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nun son maçında Mersin İdmanyurdu karşısında alan sarı-lacivertli takım, kalan 9 haftada, ilk 6'daki rakipleri Kardemir Karabükspor, Karşıyaka ve Altay ile İzmir'de karşılaşacak.

ALTAY, İSTİKRARDAN YANA
İzmir'de Hacettepe'yi Şehmus'un 2 golüyle mağlup eden Altay, Zafer Bilgetay idaresinde çıktığı 4 maçta 10 puan topladı. Konyaspor'un da puan kaybetmesiyle 25. haftayı 45 puanla 3. sırada tamamlayan siyah-beyazlı takım, 4 puan gerisindeki Bucaspor'u takip etmeyi sürdürdü. Son 9 maçının 5'ini sahasında oynayacak Altay, ilk 6'daki rakipleri Adanaspor, Bucaspor ve Konyaspor ile İzmir'de karşılaşacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız