Kadıköy'de seri 9 maça çıktı!

Avrupa kupalarında iç sahada 9 maçtır kaybetmeyen Fenerbahçe, bu kulvarda Kadıköy'de üst üste 7. galibiyetini elde etti.

Haberler Ntvspor 24.11.2016 - 21:50 Son Güncelleme : 24.11.2016 - 21:51

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında iç sahada oynadığı son 9 maçını da kaybetmedi.

Zorya'yı 2-0'la geçen Fenerbahçe, Kadıköy'deki son 9 Avrupa maçında 8 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Son olarak 17 Eylül 2015'te Norveç ekibi Molde'ye 3-1 yenilen sarı-lacivertli ekip, Kadıköy'de üst üste 7. kez galip gelmeyi başardı.

Fenerbahçe, Ülker Stadı'ndaki son 7 Avrupa maçında Lokomotiv Moskova, Braga, Monaco, Grasshoppers, Feyenoord, Manchester United ve Zorya'yı eli boş gönderdi.

İstanbul temsilcisi, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda sahasında yaptığı 3 maçı da kazanarak seyircisi önünde 9 puanın tamamını aldı.

Sarı-lacivertliler, namağlup serisi yakaladığı 9 müsabakada savunmasıyla ön plana çıktı. Fenerbahçe, bu 9 maçın 6'sında rakiplerine gol şansı tanımadı. Söz konusu karşılaşmalarda rakip fileleri 14 kez havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde 3 gol gördü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız